Ansökan för smartphones och surfplattor


PlanningPME Mobile


Varför välja PlanningPME för mobilt bruk?

Möjlighet att tilldela uppgifter till andra medlemmar I ett team när någon är borta.
På tågresan,planera din närvaro/frånvaro.
På flyget, kontrollera och ändra ditt schema.
Lokalisera var dina team befinner sig närsomhelst för att optimera resor.
Ta emot e-mail för inkommande jobb.
Boka ett mötesrum med några klick.
Hantera dina resurser på pågående projekt.

Nu kan du ta med dig din planering varsomhelst dagligen och i alla situationer. Din schemaläggning är alltid inom räckhåll! Oavsett om du är chef,försäljare eller tekniker så kan du titta på och ändra ditt schema i realtid på din mobiltelefon eller surfplatta

Schemalägg vad som helst på din iPhone, iPad och Android

Med mobilapplikationen underlättas din schemaläggning. Optimera dina aktiviteter med detta vardagsverktyg. Kontrollera och ändra dina möten, affärsresor, projekt och alla andra uppgifter som tilldelats dina medarbetare Oavsett om du arbetar från en dator, iPhone, Android eller surfplatta så uppdateras och delas din schemaläggning av alla medarbetare. Inga mer förbiseenden, du blir nu uppmärksammad på minsta förändring.
För 9 € /månad och enhet får du detta oersättliga verktyg. Att använda PlanningPME Mobile innebär ökad effektivitet, and bättre affärer.

Skräddarsy visningen av dina schema

Multipla vyer av planeringen är möjlig : dagligen, veckovis eller månadsvis. Välj schema att visa. Scrolla höger eller vänster för att ändra dag och visa kommande och tidigare datum. Förbättra läsbarheten genom att växla till landskapsläge. Schemalägg specifika resurser genom att filtrera dessa

Dag vy och listvy schema


Lokalisera dina anställda

Behöver du i realtid veta var dina anställda befinner sig? Med lokalisering ser du exakt på en karta var dina anställda befinner sig och du kan optimera resvägar i realtid.
När en tekniker avslutar sitt jobb kan vederbörandes position sparas i schemat. Han eller hon kan också ändra status på arbetsuppgiften till "Avslutad" så att färgen på uppgiften i schemat ändras och den som planlägger blir uppmärksammad på detta.

för uppgiften på mobil


Signera elektroniskt i mobilen

Tack vare elektronisk signering så behöver man inte ha med sig dokument att skriva under. Vid arbetets slut kan den som utfört ett arbete be kunden om en signatur direkt i mobilen eller surfplattan. Denna signatur sparas sedan automatiskt i schemat.

Signera elektroniskt i mobilen


Användarhandledning för PlanningPME Mobile

Uptäck mobil planering med PlanningPME Mobile user guide