FAQ

PlanningPME - Programvara för schemaläggning

PlanningPME kan användas i nätverk. Ändringar gjorda av dina kollegor visas i realtid på din schemapanel så att du undviker bokningsfel.
Du kan ha så många mänskliga och materiella resurser som du vill. Antalet kunder och uppgifter är heller inte begränsat. Den enda begränsningen är databasen du kör programmet på; våra rådgivare hjälper dig att välja typ av databas.

Du kan ge en specifik åtkomst till schemat för varje användare och definiera deras behörigheter: endast se vissa avdelningar, skriva i andra så att informationen är skyddad och inte kan ses eller ändras av någon.

Du kan skapa flera individuella scheman.
Från menyn 'Fil' och sedan 'ta bort licensen' kan du ta bort licensen från den här datorn för att installera den på en annan dator.
Du är inte begränsad i antal dagar. Du kan öppna och stänga programmet PlanningPME 30 gånger.
Ja. Kontakta oss så förlänger vi din provperiod en gång.
Du kan skapa flera individuella scheman.
Du måste köpa en licens per användare.
För PlanningPME-licenser och HTML-tillägget betalar du en engångsavgift. Endast supportavtalet löper per år och kan avbrytas när som helst.
Titta på den här sidan: Beställa

PlanningPME Web Access

Applikationen PlanningPME Web Access låter dig ha ditt schema i realtid över webben. Via en säker tillgång kommer du att kunna ansluta till ditt schema med specifika läs- och/eller skrivrättigheter
Flera användare kan anslutas samtidigt i schemat via Internet. Ändringar gjorda av dina kollegor visas i realtid på din schemapanel så att du undviker bokningsfel.
I applikationen PlanningPME Web Access är antalet resurser begränsat beroende på det resursområde du prenumererade på.
Du kan ge en specifik åtkomst till schemat för varje användare och definiera deras behörigheter: endast se vissa avdelningar, skriva i andra så att informationen är skyddad och inte kan ses eller ändras av någon.
Titta på den här sidan: Beställa
I den här genomgången kommer du att lära dig hur du lägger till en genväg till en webbplats på startsidan för iPhone-, iPad- och Android-enheter. Läs handledningen

PlanningPME Mobile

Mobila enheter som iPhone är kompatibla, liksom alla surfplattor med iOS och Android.
Om du väljer betalversionen får du mer avancerade funktioner och ytterligare tjänster.
Med gratisversionen förlorar du också alla dina uppgifter eftersom de lagras lokalt. Med betalversionen arbetar du i en säker fjärrdatabas, där all data finns. Alltså förlorar du inte ditt schema, du måste bara ladda ner appen.
Molnet ger möjlighet till åtkomst via mobilversionen eller via PlanningPME i samma databas som finns på våra servrar. För 5 €/månad/enhet delas och uppdateras dina data i realtid på alla dina verktyg med PlanningPME.
Endast med gratisversionen. Den betalda versionen kräver en Internet-åtkomstpunkt, och alla ändringar synkroniseras vid återanslutning till databasen.
Yes. Med betalversionen måste du ansluta med ett unikt säkert lösenord.
Med gratisschemat lagras informationen i din mobila enhets interna minne. Med den betalda applikationen lagras dina data på en avlägsen server.
Med betalversionen delas alla dina uppgifter med alla användare och uppdateras i realtid. Med gratisschemat kan du inte dela denna information.