Programvara för schemaläggning

PlanningPME ORION


Download - 30 dagar rättegång

Fördelar

Organisera din arbete
Dela ut dina planer på nätverket
Programvaran är kompatibel med PC (se vår WebAccess-version för användning på Mac)
Schemalägg dina möten
Organisera dina hinder och frånvaror
Rådgör med din agenda och / eller kalender eller din kollegor.
Välj ditt språk:
Franska, Engelska, Spanska, Tyska, Holländska, Italienska, Svenska.

Bland det överflöd av program som finns på marknaden för att hantera frånvaro och helgdagar, verkade PlanningPME omedelbart vara det bästa tillgängliga valet. Det är lätt att installera och intuitivt att använda och våra olika användare har börjat använda det mycket snabbt. Som specialist på tillverkning av tryckmaskiner och omvandling av förpackningsmaterial måste DCM hantera alltmer komplexa personalresurser dagligen: semester, sjukdom samt även affärsresor och organisering av tekniska team på fabriken eller utomlands. Jag vill tillägga att PlanningPME har utformats med en verklig förståelse för små och medelstora företags behov, det är skalbart och anpassar sig efter varje användares behov. Slutligen bör dess blygsamma kostnad och kvaliteten på och dynamiken i teamet Target Skill övertyga alla kvarvarande skeptiker.
DCM Converting
M. Nguyen, kvalitetschef

En planering programvara för dina behov

Ställ in dina arbetsdagar och tidsperioder för att anpassa programmet till aktiviteten. Det är enkelt att få överblick över dina materiella och mänskliga resursers beläggning. Om du väljer en redan tilldelad uppgift visas en beskrivning av denna.

Klar och tydlig visning av aktiviteten

Med schemaläggningsprogram, välj den typ av schema du behöver för en definierad vy (morgon, eftermiddag, dagligen) eller mer allmänna uppfattningen (veckovis, månadsvis). Du kan också definiera ett antal dagar för att visa ett specifikt datum.

Daglig planering

Filter

Med ett klick kan du filtrera schemat. Välj bara de mänskliga eller materiella resurser, eller dessutom bara en av avdelningarna i ditt företag. Du har då här en snabb och exakt sätt att visa hela planeringen av ditt företag i några klick.

Programvara för schemaläggning - Filters

Upprepning

Några av dina uppgifter är återkommande? Med återkommande funktionen kan du skapa periodicial uppgifter lätt (vecka, månad, år uppgifter) om planering ombord. Denna funktion kommer att spara tid om du behöver schemalägga reocurring uppgifter.

Synkronisering

Du kan synkronisera ditt schema varje dag i HTML-sidor för visualisering. I själva verket kommer dina resurser då kunna se planeringen i ditt nätverk (utan extra licens).