Frånvaror planering

Planera dina uppgifter och frånvaror enkel!Bland det överflöd av program som finns på marknaden för att hantera frånvaro och helgdagar, verkade PlanningPME omedelbart vara det bästa tillgängliga valet. Det är lätt att installera och intuitivt att använda och våra olika användare har börjat använda det mycket snabbt. Som specialist på tillverkning av tryckmaskiner och omvandling av förpackningsmaterial måste DCM hantera alltmer komplexa personalresurser dagligen: semester, sjukdom samt även affärsresor och organisering av tekniska team på fabriken eller utomlands. Jag vill tillägga att PlanningPME har utformats med en verklig förståelse för små och medelstora företags behov, det är skalbart och anpassar sig efter varje användares behov. Slutligen bör dess blygsamma kostnad och kvaliteten på och dynamiken i teamet Target Skill övertyga alla kvarvarande skeptiker.
DCM Converting
M. Nguyen, kvalitetschef
Se alla kunders fallstudier

Öppna ledighetsplanen när som helst

Frånvaror planering

Hur ska man visa och beräkna varje anställds ledighet? Hur kan man när som helst meddela personalen hur många semesterdagar de har innestående?

Förenkla din personalhantering

Semester och lediga dagar

Mänskliga och / eller materiella resurser

Historia och uppföljning

vyer schema

Användarrättigheter

Organisera ledigheter och frånvaro

Hur ska man visa och beräkna varje anställds ledighet? Hur kan man när som helst meddela personalen hur många semesterdagar de har innestående?

Med alternativet historik kan du få åtkomst till detaljerna för varje gång någon av dina medarbetare har frånvaro samt deras återstående lediga dagar. Med realtidsuppdatering kan du förbättra den administrativa hanteringen av dina anställda.

Skapa min planering Avsluta