Anställd schemaläggningsprogram

Anställd schemaläggningsprogram

Optimera ditt schema genom vår planering programvara intuitivt och enkelt att använda personlig

Planering tillgänglig för alla dina anställda

 Schemaläggningsprogramvara för bokning

PlanningPME anställd schemaläggningsprogramvara hanterar tidsbokning, möten, ledigheter och semester för din personal i en enda visuell planering. Hitta enkelt tillgängliga resurser för specifika uppgifter. Kan användas i nätverk, det är ett kraftfullt schemaläggningsverktyg som enkelt kan anpassas till dina affärsbehov tack vare de många funktionerna.

Ta vinst på många fördelar som anges nedan för att optimera de anställda planerar förvaltningen

Lättanvänd

vyer schema

Bevakningar och meddelanden

avdelningar ledning

Arbetsbelastning

Hantera dina anställda med våra planeringsverktyg

Numera anställda schemaläggning verkar vara en av de viktigaste frågorna att hantera för företag att bli framgångsrika och optimera deras time management . Schema rätt resurs i rätt tid med hänsyn till den globala arbetsbelastning av varje avdelning. Med vår effektiva grafiska och nätverksklara schemaläggare PlanningPME kan spara värdefull tid och pengar.

Vid en blick, kontrollera var dina anställda är, vad de gör och när. Undvik schemakonflikter varnas när en resurs är redan bokad. Skicka dem e-post och meddelanden för att få din personal informeras om ändringar i sista minuten planering.
Dessutom, eftersom våra planeringsverktyg är verkligen flexibla, de kan anpassas till alla typer av affärs tack vare lämplig färgkodning, anpassade ytterligare fält, import / export funktioner. Kunder som använder PlanningPME verktyg är från olika affärsverksamheter: Administration, Industry, Energy & byggnader, Tjänster.

Vi är nöjda med den här programvaran: den är enkel att använda och har generellt uppfyllt våra behov (hantera datorer på biblioteket), den ger en daglig översikt över alla personalkalendrar och den möjliggör enkla ändringar av schemana för arbetsstationerna. Det ger fördelen av att tillåta skapandet av HTML-sidor som är synliga på bibliotekets webbplats, och därmed vet personalen alltid var de ska vara och vem som ersätter dem på arbetsstationen.
LIBRARY, AVIGNON SCD UNIVERSITE
Isabelle D.
Bygghandelsavdelningen (metallbearbetning, träbearbetning, målning och glasering, murverk, el, VVS, takläggning) använder PlanningPME för att schemalägga uppgifter och otillgänglighet för alla entreprenörer i staden Versailles. För budgetförberedelser har pivottabeller i Excel varit till stor hjälp för oss för att få en grafisk representation av alla kvartalsaktiviteter eller årliga aktiviteter. Att det är så enkelt att använda är till stor hjälp för våra chefer ledningen av teamen. Vi kan nu spåra 3 500-4 000 arbetsförfrågningar per år. Synligheten för över 70 agenter ligger bara ett klick bort, liksom arbetsschemat för varje arbetsgrupp. Mairie de Versailles - Janick, servicechef
Versailles rådhus
Janick G., servicechef

Communauté d'Agglomération d'Evry Centre Essonne

Communauté d'Agglomération d'Evry Centre Essonne

Så här optimerar Evry Centre Essonne Urban Community sin personalplanering

GF Machining Solution

GF Machining Solution

För GF Machining Solutions är det viktigt att spåra och dela personalens scheman.

Lambert Tranports

Lambert Tranports

Lambert Transports sköter planeringen av förarna och tilldelningen av fordonen

Unista

Unista

Unista använder PlanningPME för att hantera planeringen av sina resurser inom robotindustrin.