Anställd schemaläggningsprogram

Optimera ditt schema genom vår planering programvara intuitivt och enkelt att använda personlig


Vi är nöjda med den här programvaran: den är enkel att använda och har generellt uppfyllt våra behov (hantera datorer på biblioteket), den ger en daglig översikt över alla personalkalendrar och den möjliggör enkla ändringar av schemana för arbetsstationerna. Det ger fördelen av att tillåta skapandet av HTML-sidor som är synliga på bibliotekets webbplats, och därmed vet personalen alltid var de ska vara och vem som ersätter dem på arbetsstationen.
LIBRARY, AVIGNON SCD UNIVERSITE
Isabelle D.
Se alla kunders fallstudier

Planering tillgänglig för alla dina anställda

 Schemaläggningsprogramvara för bokning

PlanningPME anställd schemaläggningsprogramvara hanterar tidsbokning, möten, ledigheter och semester för din personal i en enda visuell planering. Hitta enkelt tillgängliga resurser för specifika uppgifter. Kan användas i nätverk, det är ett kraftfullt schemaläggningsverktyg som enkelt kan anpassas till dina affärsbehov tack vare de många funktionerna.

Ta vinst på många fördelar som anges nedan för att optimera de anställda planerar förvaltningen

Lättanvänd

vyer schema

Bevakningar och meddelanden

avdelningar ledning

Arbetsbelastning

Hantera dina anställda med våra planeringsverktyg

Numera anställda schemaläggning verkar vara en av de viktigaste frågorna att hantera för företag att bli framgångsrika och optimera deras time management . Schema rätt resurs i rätt tid med hänsyn till den globala arbetsbelastning av varje avdelning. Med vår effektiva grafiska och nätverksklara schemaläggare PlanningPME kan spara värdefull tid och pengar.

Vid en blick, kontrollera var dina anställda är, vad de gör och när. Undvik schemakonflikter varnas när en resurs är redan bokad. Skicka dem e-post och meddelanden för att få din personal informeras om ändringar i sista minuten planering.
Dessutom, eftersom våra planeringsverktyg är verkligen flexibla, de kan anpassas till alla typer av affärs tack vare lämplig färgkodning, anpassade ytterligare fält, import / export funktioner. Kunder som använder PlanningPME verktyg är från olika affärsverksamheter: Administration, Industry, Energy & byggnader, Tjänster.

Skapa min planering Avsluta