Kontakta oss

 Skicka ett e-postmeddelande

TARGET SKILLS - Editor

TARGET SKILLS
1-3 rue Marcel Carné - 91080 Courcouronnes - FRANCE
försäljning : +33 (0)1 61 61 20 80
Support : +33 (0)1 61 61 20 90
Öppettider: från måndag till fredag, 09 till 18

Partners

Våra planeringslösningar distribueras i Europa och över hela världen. Upptäck hela listan med våra officiella PlanningPME-partners.Om oss - TARGET SKILLS

TARGET SKILLS, skaparen av planeringslösningarna PlanningPME, består av ett team av proffs med många färdigheter och profiler som kompletterar varandra. Vi säljer våra lösningar direkt och genom ett nätverk av kvalificerade återförsäljare över hela världen.

Hervé Kopyto är grundare av och chef för Target Skills. Efter att ha börjat sin karriär som utvecklingsingenjör inom IT-tjänstesektorn, började han sedan tillsammans med en grupp vänner att skapa ett programvaruföretag inom CD-ROM Multimedia-området. Därefter hade han rollen som projektledare för en startup inom marknadsföring av skidsemestrar. Efter det beslutade han sig för att följa sin instinkt och utveckla sitt eget planeringsverktyg: PlanningPME.
Övertygad om fördelarna med ett sådant verktyg för företag för hantering av deras schemaläggning, och med tanke på den publicitet som produkten ledde till, beslutade han sig 2002 för att skapa Target Skills och därmed få möjligheten att marknadsföra sin programvara. Sedan lanseringen har programvaran PlanningPME fortsatt att utvecklas och utvidgas med banbrytande funktioner som svarar på kundernas krav både i Frankrike och utomlands. En framgångsrikt satsning för Hervé Kopyto, en man som kunde anpassa sig till sin marknad och därmed upprätthålla sitt företag.

Våra värderingar

Laganda, kundnöjdhet, transparens och respekt för alla är kärnvärden hos Target Skills, och vi tror att de representerar våra mervärden sedan 2002. Vårt gemensamma mål är att ge våra kunder full tillfredsställelse genom att optimera deras dagliga planering, vara lyhörda för deras önskemål och även förbättra våra produkter och tjänster genom att ta hänsyn till deras krav.

Innovation: det är frukten av ett tankesätt, en vilja att ständigt pressa våra kunskapsgränser och söka lösningar för att möta nya marknadskrav. På Target Skills är våra medarbetare innovationens kärna, eftersom alla kan göra skillnad och på sitt eget sätt bidra till förbättring av våra produkter genom att engagera sig i nya projekt med ett gemensamt mål att fortsätta att ligga i framkant inom tekniken och erbjuda kvalitetsprodukter.

Öppenhet:i synnerhet innebär det hög tillgänglighet och omsorgsfull lyhördhet gentemot våra kunder. För oss kräver personliga råd och support en tydlig förståelse för deras förväntningar som även förändras över tid. Närhet med våra kunder gör det också möjligt för oss att bredda våra horisonter, analysera situationer från olika vinklar och därmed föreställa oss nya utvecklingsområden.

Öppenhet : vår vilja att vara transparenta är ett viktigt värde i vår verksamhet. Vi har alltid haft en tydlig och ärlig inställning vid utbyten med våra samtalspartners och detsamma gäller för våra handlingar. Denna tydlighet är fullt ut en del av förtroendeförhållandet som upprättas med våra kunder, vilket garanterar vår långsiktiga trovärdighet.

Våra kunder

SME
Våra kunder - SME
Medelstora företag
Våra kunder - Medelstora företag
Stora grupper
Våra kunder - Stora grupper
Bland det överflöd av program som finns på marknaden för att hantera frånvaro och helgdagar, verkade PlanningPME omedelbart vara det bästa tillgängliga valet. Det är lätt att installera och intuitivt att använda och våra olika användare har börjat använda det mycket snabbt. Som specialist på tillverkning av tryckmaskiner och omvandling av förpackningsmaterial måste DCM hantera alltmer komplexa personalresurser dagligen: semester, sjukdom samt även affärsresor och organisering av tekniska team på fabriken eller utomlands. Jag vill tillägga att PlanningPME har utformats med en verklig förståelse för små och medelstora företags behov, det är skalbart och anpassar sig efter varje användares behov. Slutligen bör dess blygsamma kostnad och kvaliteten på och dynamiken i teamet Target Skill övertyga alla kvarvarande skeptiker.
DCM Converting
M. Nguyen, kvalitetschef