Planering av arbetsuppgifter och resurser

Upgifter Management

Hantera uppgifter och semestrar med nätverksklar schemaläggningsprogram

Optimaliseer uw planningbeheer voor meer productiviteit

Upgifter Management

Hantera uppgifter och semestrar med nätverksklar schemaläggningsprogram Hantera dina uppgifter och semestrar enkelt via ett enda gränssnitt. Dela din planering med dina kollegor och förbättra samarbetet. Du kan schemalägga alla typer av uppgifter , till exempel möten och möten och / eller endast lämnar och semestrar och du kan inkludera information som status, start- och sluttid, singel eller multi -källa tilldelningar, återfall, aviseringar.

Du ser omedelbart fördelarna med PlanningPME

Återkommande bokningar

Anpassa schemat

Semester och lediga dagar

Uppgiftshantering på ett enkelt sätt

Uppgiftshantering tillåter ett företag att bättre organisera sin verksamhet och vet när som helst som gör vad i verksamheten.

Programvaran PlanningPME är därför en nödvändig allierade för att hantera dina aktiviteter och spara därigenom tid och pengar

PlanningPME är en enkel och komplett lösning som erbjuder effektiv och sofistikerad schemaläggning, som gör det möjligt för oss att sammanställa, efter våra behov, resurser (både mänskliga och materiella), kompetens, arbetsbeskrivningar, projekt, grupperingar, kunder, etc. och naturligtvis uppgifter, datum och tidtabeller. Det är också möjligt att beräkna hur lång tid som läggs på olika aktiviteter, eller den tid materialresurserna används för, liksom frånvaro och kundkostnader, att utföra statistiska analyser, att kommunicera via e-post automatiskt etc. Sammanfattningsvis är det en programvara för schemaläggning som starkt rekommenderas. På Bagneux använder vi det för att hantera bussar, hantera lån av IT-utrustning, hantera personal etc.
BAGNEUX STAD
Michelle A.

Ianesco Chimie

Ianesco Chimie

För Ianesco Chimie skulle det vara omöjligt att hålla koll på personalens närvaro i laboratoriet utan PlanningPME.

Alcis

Alcis

På Alcis kunde fördelningen av de anställdas arbetsbörda göras snabbt

SMEDAR

SMEDAR

För Smédar-syndikatet kräver organiseringen av avfallshanteringen och -minskningen en centraliserad förvaltning av planeringen.