Jysk Display kundreferat

Gör det enklare att övervaka framstegen av dina kundprojekt från första skiss till byggande på plats


jysk-display

Företagsöversikt

Jysk Display är norra Europas största leverantör av mässmontrar, showrooms och mässor och har även lång erfarenhet inom inredningsområdet.
Företaget grundades 1970 i Viborg, Danmark. Vårt företag utmärker sig av en kombination av olika aktiviteter och är samtidigt en reklam/designbyrå, arkitektbyrå, tillverkningsföretag, byggföretag och lagerhotell.
Vi genomför mer än 600 projekt över hela världen varje år, och mer än 90 % av alla projekt genomförs utomlands. Vi har egna produktionsanläggningar i Viborg, Danmark, vilket ger oss full kontroll över värdekedjan.

Land:
Danmark
Hemsida:
https://www.jyskdisplay.dk/
Aktivitet:
Tillverkning av utställningsmontrar
Användningsområden för planeringsschema:
byggarbetsplatsplanering, projektövervakning

Våra schemaläggningsbehov

Vi är en stor, projektorienterad organisation och därför behöver vi ett flexibelt verktyg som hjälper oss att följa varje projekt för sig genom hela processen, från första skissen till byggande på platsen. Vår process är uppdelad i olika stadier och de olika intressenterna måste kunna följa projektet i hela organisationen.

Övervaka utvecklingen av mässmonterprojekt

För oss är PlanningPME ett viktigt verktyg. Vi kan lägga till information till projektet allt eftersom processen utvecklas, och vi kan planera i förväg , samtidigt som vi låter organisationen få reda på inkommande projekt, samt ge nödvändig information till nästa involverade medarbetare i processen.