Proactif kundreferat

Hur kan du förbättra hanteringen av utbildningar och kurser med dina kunder?


Proactif kundreferat

Företagsöversikt

Proactif stödjer dig inom områdena utbildning, konsultation och projektledning sedan 1996. Baserat i Aigle, Schweiz. Vi arbetar i hela Europa. Från personliga råd till företagsförmedling eller specialiserad utbildning - vi ger dig skräddarsydda lösningar inom alla områden inom affärsledning samt individuell uppföljning. Med ett komplett utbud av utbildning, rådgivning, revisioner och projektledning erbjuder vi Swiss Made-kvalitet på alla våra tjänster.

Med ett team på 25 specialiserade samarbetspartners och mer än 60 externa intressenter är vi den föredragna partnern för din framgång.

Land:
Schweiz
Hemsida:
https://www.proactif.ch/
Aktivitet:
Utbildning, rådgivning, ledningscoaching, språk och datavetenskap
Användningsområden för planeringsschema:
utbildningsschema, ledighets- och schemaläggningshantering, personalplanering, parkhantering, anläggnings- och åtgärdshantering. Statistik efter domän, uppgift, resurs etc....

Våra schemaläggningsbehov

Vi behövde programvara som kunde tillgodose behoven i vår verksamhet för att planera utbildning , konsultation och projektledning. Ingen av de som finns på marknaden fungerar riktigt bra för oss. Planeringen gjordes i Excel, utan att vi var nöjda med det samtidigt som det var tidsödande med stor risk för fel. Våra uppdrag och våra kurser, som är systematiskt anpassade till en mycket varierad kundkrets, kräver’ mycket stor flexibilitet och exakta kriterier.

Skapa instrumentpaneler genom planering

PlanningPME är vår huvudsakliga aktivitetsplanerings- och timhanteringsprogramvara för våra intressenter. Det ger oss också möjlighet att generera den timstatistik som ingår i vår kostnadsredovisning och i våra instrumentpaneler och mål under året.