AMB Sécurité Services kundreferat

Hur effektiviserar man planeringen av uppdrag och utbildningen av säkerhetsvakter?


AMB Sécurité Services kundreferat

Företagsöversikt

AMB Security Services Sarl, vars ledning har varit aktiv i mer än 19 år inom säkerhetsområdet, garanterar en centralisering av information till din tjänst. AMB Security Services Sarl kan svara positivt på kundernas förväntningar och möta marknadens allt hårdare krav. Kunden inser snabbt att AMB Security Services Sarl är ett modernt, flexibelt, dynamiskt företag som alltid lyssnar på kunden. Deras agenters arbete på plats är effektivt, punktligt och exakt och motsvarar företagets image och marknadsföringen av dess tjänster. AMB Sécurité Services Sarl är mycket aktivt och omfattar det geografiska området i fransktalande Schweiz med sitt nätverk av säkerhetsagenter i Genève, Gland, Lausanne, Valais och snart i Neuchâtel. Området runt Genèvesjön täcks av vårt team 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. AMB Sécurité Services Sarl har mycket selektiva kriterier för vilka agenter de anlitar och ger dem kontinuerlig utbildning både teoretiskt och praktiskt och genom direktkontakt med kunder. Eftersom vår filosofi är att tillhandahålla en klanderfri kvalitet på arbetet för de uppgifter vi är ansvariga för.

Land:
Schweiz
Aktivitet:
Säkerhet
Användningsområden för planeringsschema:
ledighetshantering, utbildning, schemaläggning, uppdragshantering

Våra schemaläggningsbehov

Vårt stora företag med 50 anställda förutsätter en konsekvent organisation när det gäller planering. Användningen av Excel och Outlook blev bindande för oss, så vi har använt PlanningPME.

Hantera schema för agenternas uppdrag och utbildning

Vi använder PlanningPME-programvaran flera gånger om dagen. Den uppfyller våra förväntningar, särskilt för hantering av lediga dagar , utbildningar och olika uppdrag.