Formatic kundreferat

Hur kan man förbättra administrationen av utbildarnas dagordning efter allas tillgänglighet?


Formatic kundreferat

Företagsöversikt

Formatic Bordeaux är ett aktiebolag som har funnits sedan 1996. Det är specialiserat på dator- och kontorsutbildningar. Vi arbetar inom utvecklingsområdet eftersom vi har expertis på Office-programvaran och annan programvara. Formatic ligger i Mérignac (33700). Det har 6 klassrum, ett kök och ett uppehållsrum med en yta på 400 m². Parkering och restaurang finns tillgängliga för gästerna. Formatic kan också flytta sina animatörer till kundföretaget. Det är utspritt över hela sydvästra Frankrike och kan tack vare sitt nätverk föreslå lösningar över hela territoriet.

Land:
Frankrike
Aktivitet:
Utbildningscenter
Användningsområden för planeringsschema:
Utbildningshantering

Våra schemaläggningsbehov

Innan köp av PlanningPME-programvaran hade Formatic en empirisk och opraktisk planering. Faciliterarna kunde inte få tillgång till sitt praktikschema utanför företaget. Formatic hade ingen planeringslösning på internet .

Hantera utbildningar och varna dina anställda

Formatic har 4 PlanningPME-licenser och åtkomst till Web Access. Vår koordinator schemalägger praktikplatser dagligen. Hon är ansvarig för att provköra schemat och resurserna. Den kommersiella avdelningen och jag själv kan se över och ändra sessioner vid behov. Slutligen kan våra faciliterare på nätet konsultera de sessioner som de har tilldelats.