GF Machining kundreferat

Distribuera enkelt planeringen till dina anställda både på webbplatsen och på kundens webbplats.


GF Machining kundreferat

Företagsöversikt

GF Machining Solution är världsledande inom leverans av maskiner och lösningar för industriell automatisering, inom tillverkning av formar och verktyg för produktion av komponenter med hög precision. Produktsortimentet sträcker sig från högeffektiva fräsmaskiner till fäst- och palleteringssystem, från lasermaskiner för 3D-ytstrukturering till supporttjänster, från reservdelar och förbrukningsvaror till bilbeläggningslösningar. 'Automatisering.
GF Machining Solutions är baserat i Schweiz och har filialer i mer än 50 städer runt om i världen och är en global kraft som utgör en verklig styrka för sina kunder. Georg Fischer-gruppen (Schweiz), med 2 798 anställda, redovisade en omsättning på 754 miljoner euro 2012.

Land:
Schweiz
Hemsida:
www.gfms.com
Aktivitet:
industriella automatiseringslösningar, produktion av precisionskomponenter, stöd
Användningsområden för planeringsschema:
åtgärdsplanering, resurshantering, statistik

Våra schemaläggningsbehov

Vi behövde ett planeringsverktyg som var enkelt att integrera , flexibelt och enkelt att implementera. Allt med en realtidsuppdatering av schemat för daglig personalhantering , support-tekniker och förmågan att generera ett minimum av statistik.

En enkel planeringsprocess tillgänglig för alla anställda

PlanningPME-programvaran har gett oss en enkel och flexibel planering , det har förbättrat organisationen hos vårt företag, det har gjort det möjligt för oss att göra planeringsprocessen snabbare och göra den tillgänglig för fler människor. Implementeringen av produkten var mycket snabb, både när det gäller installationen och utbildningen av vår personal med tanke på hur enkel den är att använda. För att göra detta lade vi resurser på att upprätta de grundläggande strukturerna för implementering av PlanningPME enligt våra verksamhetsbehov.