Produktionsplanering

Optimera anställdas arbetsbelastning och och produktionskostnadernaHur optimerar du din leveranskedja?

Produktionsplanering

Optimera arbetsbelastningen för dina anställda och tilldela uppgifter till kvalificerade personer för att hantera alla dina väntande eller framtida produktionsprojekt så effektivt som möjligt.

Upptäck fördelarna med förvaltningen för produktionsplanering

vyer schema

Planeringskonflikter förvaltning

Arbetsbelastning

Rapporter och statistik

Kundhantering

En planering som anpassar sig till dina produktionsprojekt

Produktionsplanering är en komplex process som sträcker sig från optimering av dagliga uppgifter att fördela dina mänskliga och materiella resurser för att kontrollera tid tillverkning och leverans olika projekt.

Det är också viktigt att få en visuell produktionsplanering programvara, intuitivt och effektivt så att du kan maximera den totala arbetsbelastningen och minska produktionen tid och kostnader. PlanningPME kommer att vara din oumbärlig allierad för en optimal hantering av dina tillverkningsprojekt.

Med PlanningPME kan vi planera vårt industriella produktionsarbete (cyklisk verksamhet under 35 timmar). Integrering av programvaran (installation, utbildning och att fylla i detaljerna) tog mindre än två månader med en projektledare från Target Skills som var kompetent, effektiv och alltid vänlig, allt detta inom en rimlig budget. Vi kompletterade programvaran med specifika gränssnitt i Windec PcSoft och har tillgång till den information som är relevant för varje avdelning: industri, mänskliga resurser (förberedande lönesedlar) och ledningskontroll. PlanningPME är en relativt ny produkt, Target Skills-teamet lyssnar alltid på kundförfrågningar för att säkerställa att produkten utvecklas.
Titta på videon
Caharel J.-F.

Somtec CH

Somtec CH

På Somtec, som är specialist på höghårdvarutillverkning, har hanteringen av produktionsscheman underlättat den dagliga organisationen.

Bernina

Bernina

På Bernina används PlanningPME främst för att optimera beläggningen av produktionsmaskinerna.