Dela dina kalendrar med PlanningPME

PlanningPME är det oumbärliga och mycket praktiska verktyget för att hantera och modifiera ditt schema och dina anställdas schema dagligen. Det låter dig arbeta på ett samarbetsfrämjande sätt och dela dina professionella dagordningar med utvalda personer.

Skapa dina delade kalendrar

Beroende på dina behov är det möjligt att skapa en ny kalender som delas med PlanningPME, till exempel när en ny anställd kommer till företaget. Beträffande tillägget av en ny händelse som en möte, görs detta på bara några sekunder, och du kan välja den person som berörs av detta uppdrag.

Bra händelsehantering är viktigt eftersom det gör det möjligt för anställda att visualisera arbetsplanen på ett ögonblick och se tillgängligheten för utrustningen i realtid. Den andra fördelen med den gemensamma dagordningen är att den kan samla information i ett enda tidsdelningsjobb som är tillgängligt för alla. Användare av PlanningPME visar realtidsförändringar och genom meddelanden meddelar de anställda så snart en ändring äger rum i deras delade kalender, vilket i hög grad underlättar kommunikationen inom företaget eller inom ett team.

Delad dagordning


Vill du hantera kundmöten? Med PlanningPME är det möjligt! Så snart ett nytt möte skapas, välj snabbt vilken kund du vill länka till. Det ger många möjligheter eftersom du till exempel kan visa möten eller projekt för en specifik kund och därmed övervaka uppdragets framsteg. Behöver du känna till en kunds möteshistorik? Med PlanningPME lagras alltid detaljerna om rörelserna som gjorts för din kund och ändringarna som gjorts i den första delade kalendern sparas alltid. Så du kan se när det senaste underhållsarbetet ägde rum, eller vem som flyttade datumet för utbildningsdagen som du ursprungligen planerade till ett annat datum.

’Kundmöten

Organisera möten enkelt

PlanningPME gör till exempel att du kan hantera medarbetarnas möten med några få klick. Styrkan med vårt verktyg är möjligheten att skapa ett möte och välja de personer som ska delta. Tack vare tillgänglighetssökningen kan snabbt visualisera vilka personer som är tillgängliga: ett meddelande visas och varnar dig om någon person inte är tillgänglig vid en viss tidpunkt. Så undvik planeringskrockar. Det andra knepet att planera snabbare är att använda kopiera/klistra in för att kopiera en händelse och tilldela den till en annan person.

Schemalägg ett möte


När det gäller anpassningen av de data som ska visas och den visuella återgivningen erbjuder PlanningPME många möjligheter. Välj den information du vill visa i den delade kalendern, till exempel kundens namn, händelsens varaktighet eller platsen för mötet. Välj också att visa din aktuella arbetsvecka eller flytta till kalendern för att visa en månadsvy av aktiviteten.

Schema för arbetsveckan

Förenkla hanteringen av frånvaro såsom betald semester, sjukfrånvaro eller annan frånvaro med den delade kalendern PlanningPME. Fördelen är att du på ett snabbt sätt kan visualisera vem som är närvarande men också att förutse frånvaro för att flytta arbetsbelastningen mellan de anställda som finns tillgängliga inom företaget.

Händelser och frånvaro


Din grundläggande samarbetsagenda

Med hjälp av PlanningPME slipper du problem med borttappade post-it-lappar eller anteckningar nedskrivna på ett hörn av en anteckningsbok som du inte längre kan hitta. Alla data är centraliserade och lagras i ett och samma verktyg som kan användas av flera personer samtidigt. Samarbetspartnerna kan se, ändra eller ta bort händelser baserade på de användarrättigheter som definierats av administratören. Så sprid dagordningen till så många människor som möjligt och kommunicera effektivt med alla användare. Delning av kalendrar är därför den perfekta lösningen för att spara tid och få en mer effektiv tidshantering varje dag!