3v2 kundreferat

Så här hanterar du ett veckoschema och håller koll på personalomsättningen i ett industriellt städföretag


3v2 kundreferat

Företagsöversikt

Vi arbetar varje dag för att bli en referens för dem som söker en pålitlig och krävande partner när det gäller snabbhet och professionalism men framför allt kvalitet inom området civil och industriell rengöring. 3V2 grundades år 2006 som ett kooperativ, ett resultat av synergin mellan unga människors innovationskraft och erfarenheten hos de anställda och cheferna för hantverksföretaget "La Trevigliese", ett berömt städföretag. Med duktiga anställda som arbetar på bankinstitutioner, företag, kontor, köpcenter, lägenheter etc. ... är vi aktiva i provinsen Bergamo och i några av de stora provinshuvudstäderna som Lombardiet Lodi, Cremona, Milano och Brescia.

Land:
Italien
Hemsida:
http://latrevidue.com/
Aktivitet:
Rengöring, hygien och renlighet
Användningsområden för planeringsschema:
Städtjänstschema - veckoschema och daglig schemaläggning

Våra schemaläggningsbehov

För 3V2 var det grundläggande kravet att hitta ett program för att planera och spåra olika bemanningsuppdrag / och ändringar i personalschemat. Ett sådant program skulle då tillåta administrationen att optimera hanteringen av arbetet och distributionen av aktiviteter per kund, men det skulle också möjliggöra en bättre organisering av personalen.

Veckoplanering och daglig hantering av arbetsscheman

Produkten har blivit nödvändig för administrationen hos företaget 3V2 som varje vecka planerar arbetsscheman och varje dag kontrollerar timmarna och ändringar av planerade rotationer.
Vi kan med stor tillfredsställelse bekräfta att PlanningPME-programvaran till fullo har löst det behov som företaget ursprungligen identifierade. Det är ett mycket intuitivt program och visuellt sätt välorganiserat.