Challenge Bât kundreferat

Hur organiserar du schemat för dina installatörer och interiörarbete?


Challenge Bât kundreferat

Företagsöversikt

Vi har drivit ett byggföretag i mer än 15 år och specialiserar oss på allt inredningsarbete (VVS, el, vägg- och golvbeläggningar).   Men vi installerar också prefabricerade kök och utformar badrum (mer än 40 000 kök installerade sedan 1997).  

Företaget består av en administrativ plattform, tekniska försäljningsingenjörer och cirka fyrtio installatörer.

Land:
Frankrike
Hemsida:
https://www.challengebat.fr/
Aktivitet:
Konstruktion/träbearbetning och pvc
Användningsområden för planeringsschema:
anläggningsplanering, anläggningshantering

Våra schemaläggningsbehov

Sedan 2008 använder vårt företag PlanningPME för att hantera aktiviteterna för mer än 50 installatörer och mer än 40 000 kunder. Företaget ägnar sig åt att slutföra arbetsstegen, Challenge Bat installerar mer än 300 kök per månad och sätter upp hundratals byggplatser för inredningsarbeten. Utan en noggrann organisation skulle det vara omöjligt för oss att hantera alla dessa aktiviteter och särskilt att synkronisera dem.
PlanningPME-programvaran är den enda som kan göra det möjligt för oss att skapa denna organisation utan att ha ett överskott av arbetskraft. Dessutom, tillsammans med det lyhörda, dynamiska och skickliga Target Skills-teamet, kunde vi skapa gränssnitt mellan PlanningPME och vår egen programvara för kommersiell hantering och rapportering, och därmed skapa ett tillgängligt paket från vilken plats som helst som är ansluten till internet.

Spara värdefull tid genom att kontrollera ditt schema från din mobil!

Tack vare PlanningPME kan vi när som helst veta vad som händer i företaget genom att kontrollera våra smartphones. Tack vare dess användarvänlighet kan vi snabbt utbilda vår administrativa personal eller våra tekniker som använder den. På nästan 5 år har vi aldrig haft några olösta bekymmer. Det är med stor sinnesfrid som vi använder och kommer att fortsätta använda PlanningPME under de kommande åren.