Carrelage Geoffray kundreferat

Hur hanterar man anställdas schema när man reser hela dagen?


Carrelage Geoffray kundreferat

Företagsöversikt

SARL GEOFFRAY CARRELAGE är ett familjeföretag som skapades 1978. Det består av 10 anställda specialiserade på plattsättning. Vårt företag är beläget i Ain.
Vi arbetar med industrialister (kontor, idrottsanläggningar, offentliga toaletter ...) och privatpersoner (renovering av hem, badrum, terrass ..)

Land:
Frankrike
Hemsida:
www.geoffray-carrelage.com
Aktivitet:
Kakelläggning
Användningsområden för planeringsschema:
Byggprojekt, permission, interventioner, personalplanering

Våra schemaläggningsbehov

Vi har flera byggprojekt per vecka, ibland flera byggprojekt om dagen.
Det hade blivit mycket svårt att hantera olika projektplaneringarna på nivån för de anställda och deras projekt. Med PlanningPME är det en barnlek. Om det finns en byggplats som ska allokeras, är det tillräckligt att koppla en eller flera anställda till det arbetet.
Dessutom är det tillgängligt från kontoret eller från en iPad eller smartphone, det är perfekt för en företagsledare som reser hela dagen.

Planeringsarbete såväl på kontoret som utanför

Jag är PlanningPME-kund sedan 2017, och jag gör min planering på kontoret från min stationära dator eller under mina affärsresor på min iPad.
Det är väldigt lätt att ändra. Jag uppdaterar det mycket regelbundet. Jag använder också funktionen för att hantera frånvaro eller ledighet för de anställda. Således är det lättare att ha fasta resurser tillgängliga för varje arbetsplats.