Lambert Transports kundreferat

Förenklad hantering av förarplanering och fordeling av fordon


Lambert Transports kundreferat

Företagsöversikt

Familjeföretag skapat 1991 av herr LAMBERT DIDIER, som fram till i dag sköts av fru LAMBERT Caroline (dotter). Våra aktiviteter är hyra av fordon med förare (VUL-PL-SPL), transport av allmänna varor och sedan nyligen av logistiken i vårt nya lager som köpts i september förra året på en yta på 1500 m2 lagerlager. Vi har för närvarande cirka tjugo fordon, från lätta till supertunga.

Land:
Frankrike
Hemsida:
https://www.transports-lambert-lille.fr/
Aktivitet:
Transport och logistik
Användningsområden för planeringsschema:
personalplanering, ledighetshantering, flottaförvaltning

Våra schemaläggningsbehov

Vi hade ingen planeringsprogramvara som vi använde Google Kalender som snabbt blev olämpliga för vår begäran eftersom vi bad om för många kriterier / detaljer.
Vi letade sedan efter en transportprogramvara men det var för dyrt för oss, så vi fokuserade vår sökning på en enkel planeringsprogramvara med mänskliga och materiella resurser och PlanningPME passar oss mycket bra för tillfället.

Förvaltning av förarplan och distribution av fordon

Vi använder den för våra driftsscheman i "klient" -form och vi skapar händelser med 1 mänsklig resurs (förare) och 1 materiell resurs (fordon) per dag. Vi hanterar planeringen med användning av flera färger också mellan våra olika aktiviteter för att hitta oss mer med färgkoder. Jag använder den också för att göra min löneförberedelse genom att helt enkelt filtrera de mänskliga resurserna vi har en global månadsvy mellan frånvaro, ledighetsplanering, utbildningar, positioner osv ... Det är ganska komplett för en planeringshantering.