Hälso-och sjukvården

Hantera schemat för dina anställda på din uppdragsgivare plats lätt!z
De vårdgivare på företaget som arbetar med flera arbetsgivare informerar oss regelbundet om sin’ tillgänglighet. 3 administrativa anställda har utsett för att ta hand om schemaläggningen. De hanterar alla vårdgivares scheman. De skapar en kalender för varje nytt uppdrag och skickar den till varje vårdgivare.
DOMIFA Alsace
Herbaut J.-L., CEO
Se alla kunders fallstudier

Ändra hur du hanterar dina uppdrag

 Hälso-och sjukvården

Hantera schemat för dina anställda på din uppdragsgivare plats lätt

Några fördelar med planering programvara för stöd till personen

Lättanvänd

Planeringskonflikter förvaltning

Återkommande bokningar

Historia och uppföljning

Rapporter och statistik

Vill ni planera uppgifter hos dina kunder?

Med våra planeringstjänster kan du hantera timmar gjorda per anställd och klient i all enkelhet. I en blixt kan du visualisera frånvaro för anställda och söka efter kvalificerad person. Tack vare vår vårdplanering programvara kan du planera och ändra insatserna från din mottagare som helst. Eftersom din verksamhet kräver att du är mycket lyhörda, är en effektiv förvaltning agenda dagliga tvång.

Med PlanningPME du kommer att sakna något mer ingripande och undvika konfliktfrågor i planeringen tack vare tillgänglighet för en mänsklig resurs eller material. Vidare nätverk av planeringen ger anställda tillgång till planeringen i realtid och som berörs av ens den minsta förändring i schemat människor varnas antingen med e-post eller en anmälan.

Skapa min planering Avsluta