Reparation verstad

Reparation verstad

Hantera planering av era inlägg, tekniker och fordon enkelt!

Den idealiska lösningen för att hantera allt som ska genomföras

Reparation verstad

Öka effektiviteten med ett schema uppdateras i realtid. Planera arbetet på dina fordon, scheman och frånvaro av dina tekniker eller hantera dina fordon lån.

Utnyttja våra planeringsverktyg för att optimera produktiviteten i din bilgarage

Kundhantering

Filter

Återkommande bokningar

Historia och uppföljning

Arbetsbelastning

Vill du hantera din bilverkstad eller verkstad?

Du vill hantera schemat för din bilgarage eller din verkstad? Verksamheten hantering av dina tekniker på olika fordon blir en vind tack vare vår programvara som anpassar sig perfekt till kraven planerings för garage.

I själva verket kommer det att du kan hantera scheman och distribution av alla anställda arbetsuppgifter (tekniker, operatörer, administrativ personal ...). Ditt företag kommer att förvaltas och kontrolleras i en enda helt anpassningsbara och mycket intuitivt planering. Du kommer att ha en ögonblicksbild av reparationer vara och framtid artighet bilar som finns och tekniker som tilldelats en uppgift. Tack för att skicka e-post, kan du bekräfta ett tag i utnämning till en klient eller informera honom om att hans fordon är tillgänglig. Övriga förmåner, kan du hantera alla dina kunder och leverantörer ; och historik över alla åtgärder som utförs på fordon bibehålls. Du kan också tilldela reparationer på fordon beroende på kompetensen hos dina tekniker och verifiera deras tillgänglighet vid en viss tidpunkt.

Tack för att skicka e-post, kan du bekräfta ett tag i utnämning till en klient eller informera honom om att hans fordon är tillgänglig. Övriga förmåner, kan du hantera alla dina kunder och leverantörer ; och historik över alla åtgärder som utförs på fordon bibehålls. Du kan också tilldela reparationer på fordon beroende på kompetensen hos dina tekniker och verifiera deras tillgänglighet vid en viss tidpunkt.

När det gäller schemaläggning: det är ett generiskt verktyg som jag mycket enkelt har kunnat anpassa till bilmarknaden. Jag har inte kunnat hitta något fel på tillförlitligheten eller hittat några funktionella fel efter ett års användning. De enda förbättringspunkterna handlar om att lägga in en kund och koppla ihop kunden med fordonet och sedan ta bort dem, samt kopiera uppgifter som jag vill koppla.
MERCEDES - BENZ-generalagent i Paris
Didier B., chef för efterförsäljning

Reda Automobiles

Reda Automobiles

Reda Automobiles centraliserar hanteringen av möten och fordonsreparationer tack vare gemensam planering

Lambert Tranports

Lambert Tranports

Lambert Transports sköter planeringen av förarna och tilldelningen av fordonen

M. DUCRET SA

M. DUCRET SA

Ducret sköter planeringen av flyttningar och transporter.

SARL MBT

SARL MBT

SARL MBT använder planering för att hantera uthyrning av fordon med förare.