Hur väljer man mellan en programvara och en webbapplikation när man ska föreslå den bästa planeringslösningen för sina användare?

Target Skills presenterar sina lösningar schemaläggning management som hjälper alla företag att hantera sina anställda, uppgifter, möten effektivt.

Vi erbjuder ett komplett utbud av lösningar anpassade till ditt företag för att förbättra din tidsstyrning och optimera sysselsättningen av dina resurser dagligen. Oavsett om det är administratörer, chefer eller planerare kan alla komma åt sina data med ett effektivt planeringsverktyg.

För att bekanta dig med våra produkter, vänta inte längre med att få en kostnadsfri testversion och upptäck PlanningPME-sortimentet med våra olika verktyg.

Våra planeringslösningar

Programvara PlanningPME

  • Delat planeringsverktyg via företagets nätverk
  • Personal- och materialplanering
  • Planera möten, projekt och olika typer av arbetsuppgifter

PlanningPME Web Access

  • En permanent tillgång till dina scheman på nätet
  • Säkerställd data på högeffektiva servrar
  • En förbättring av distansarbete

En programvara är en ursprunglig applikation med ett beroende av sin miljö (Windows, Macintosh-plattform, IOS, Android, Windows Phone, Blackberry), den laddas ner på en webbplats eller på en plattform som Apple Store eller Play Store.
En webbapplikation som PlanningPME Web Access körs via en webbläsare (Internet Explorer, FireFox, Mozilla, Chrome) är inte beroende av miljön och anpassar sig därefter.

Distribution och uppdatering

För att distribuera eller uppgradera programvara måste alla användare ladda ner installationspaketet medan applikationen är installerad på servern för en webbapplikation. Användare har genast applikationen på alla datorer, smartphones och surfplattor.

Prestanda

En programvara är snabbare än en webbapplikation, av det enkla skälet att programmeringskoden är sammanställd för en miljö, medan webbapplikationens HTML tolkas av webbläsaren. Datorer blir förstås mer och mer kraftfulla, webbläsare kör snabbare instruktioner, internetlänkar blir snabbare. Det innebär att skillnaden i prestanda minskar när tekniken utvecklas.

Vilka frågor bör ställas för att göra ett val?

Vilka enheter har mina användare: Datorer (Windows, Macintosh, Linux), surfplattor, smartphones (Apple, Android, Windows Phone, Blackberry)?
Vad är den funktionella omkretsen för den lösning du letar efter?

Kompletterande produkt

PlanningPME Viewer

Tilläggsmodul för programvaran PlanningPME.
Läsa licenser som gör det möjligt att få tillgång till information i realtid utan ändringar möjligheter.

Många av våra kunder använder datorprogram och appar parallellt. PlanningPME erbjuder stor flexibilitet i användningen och kan ha interagera med andra verktyg som du redan använder inom ditt företag. Vårt team finns här för att hjälpa dig att omorganisera din planeringshantering tack vare sina IT-kunskaper och sin affärsmässighet.